mříž

mříž

Anotace: okupace mysli

jen okno a na něm mříž
nadvládě opět blíž
sem když tohle vidím
částečně se stydím

že sem tak ovládán
volně žít nezvládám
vždycky tu něco je
co se mnou bojuje

že chce být nade mnou
nikde ne rov se mnou
pořád jen rozkazovat
něco mi nakazovat
Autor ostuda lidstva, 25.01.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí