o naši family

o naši family

Anotace: hlavně pro segru, aby pochopila, že sem rozhodně nikdy nebyla tatínkův ani maminčin miláček, proto si svoje místo na slunci vydobýjím (marně) dobrýma známkama, ale ona to asi stejně nepochopí, spíš nechce... ona je první já až druhá

u nás doma
láska slovy nevládne,
už to tak je,
city si najevo nedáme.

každý však máme
svůj díl velké lásky,
všechnu ji rozdáme
stejně máme vrásky.

ten chce víc
a ta má málo,
křičí z plných plic,
nespravedlivé se jim to zdálo.

máma má omezené možnosti
každému dá,
kolik jen může unésti.

táta lásku rozdává,
seč mu síly stačí,
proč každá z nás nadává,
že tu druhou má radší?

!vždyť nás mají rády všechny!
Autor angelicek, 25.01.2010
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, Alien.v.v.s., amatér, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí