doušky knížky

doušky knížky

Anotace: .

opět a zas
špeka jsem si ubalil a teď
na balkoně sám ho s chutí
celej vyhulim

pivo dopiju
nastavim si budík a knihu
nedočtenou otevřu s chutí
celou ji přečíst

usnout nechci
zas, chci hltat doušky
z tý nedočtený knížky
celej vyhulen
Autor humus, 26.01.2010
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: slob
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí