DECH LEVATHANA

DECH LEVATHANA

Anotace: Název mluví za vše

Nad lidstvem se táhnou mračna,
jejich hrdla věčně lačná...
Z vrchu dolů vedou schody,
tak rozestupte kalné vody!
Než natáhnete prst a rozevřete dlaň,
prosím vězte, že nejste lev, nýbrž plachá laň.

:Hadí oči kloužou po tvém těle,
svoji obět přišli spasit zas.
Stíny se točí kol tvých údů směle,
dostanou co chtějí, dřímou v každém z nás!:

Tajemné vize, síla nutkání,
již nesmýšlíme rize, co nás uhání?
Sluneční paprsky zhltne hloubka moře
a zrádná obluda štkne bujarého oře.
V jejich světě každá duše vítaná,
již ovanul je dech, Leviathana.

:Hadí oči kloužou po tvém těle,
svoji obět přišli spasit zas.
Stíny se točí kol tvých údů směle,
dostanou co chtějí, dřímou v každém z nás!:
Autor Bitter Beauty, 26.01.2010
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, ilona, WAYWARD, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :-)

26.01.2010 12:37:00 | Bitter Beauty

parádní počtení ST.

26.01.2010 10:07:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí