BODALO MĚ U SRDÉČKA

BODALO MĚ U SRDÉČKA

Anotace: ...z toho tance:-)

Šaty z jehličí
přivinuté k tělu
jako zmagnetizované
krejčovské jehly
dotek přes rukavici
smím prosit, slečno
ano, usměje se
blouznění v bolesti
jehličí zanechává
svědivé ranky
vytetované do kůže
***
bolí to? ptá se
nikoliv, odpovím
mám rád
jehličnaté lesy
já je také miluji
přizná svou touhu
**
protančíme parket,
ctihodný pane?
nic nemamítám
tancování mám rád
*
pokud to nebyl sen
tak to byl ten
nejkrásnější tanec
s dívkou, z které
mě bodalo u srdéčka
Autor Tomáš Přidal, 26.01.2010
Přečteno 214x
Tipy 3
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jen bych trošku rozvedla a upravila závěr...., neuzavírala bych to, ale nechala bych to otevřené...

29.01.2010 14:40:00 | sluníčko sedmitečné

I kdyby to byl jen ten sen, básnická licence je důležitá*

26.01.2010 15:22:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí