Návod jak ...

Návod jak ...

Anotace: na dobrou noc...

Návod na zabití okamžiku.

Probud se
a zaspi jaro
ve svejch očích

Návod na zabití mládí.

Narovnej se
a chod rovně.
Jak tě doma učí

Návod na utíšení v síle zvuku.

Jen tak tiše.
Bez pokání.
Zpívej melodie
bez dýchání.

Návod na zničení krásna.

Kácej stromy.
a sedmikráskám stříhej vlákna
jejich nevinosti.

Návod na znásilnění lásky.

Opij srdce
a smotej svý vlásky
s hřívou pána
co šahá ti pod sukni.
Nestyd se.
Možná jseš cílem sázky.
Bez nadsázky.
Věř mi!

Návod na zničení duše.

Opič se po davu.
A zakopej své verše
jež se nerýmují
v síle zvyku.

Už znáš vše co vědět máš.
Hádám.
Že už nečekáš?

Jen prosím
zabij mne.

Dřív než luna uvane
a slunce zapadne.
At můj hrob tvá špína poplyve.
Jen to si snad přeju nevidět.
Autor urcite.me.neznas, 26.01.2010
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Šerák, Bíša, Chancer, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, labuť, Akura, Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spousta posmutnělých tónů, ale melodie krásná...:)

06.10.2010 18:13:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí