Nočník 4

Nočník 4

Anotace: .

====================================
bezútěšná situace schopných vědců
opoměla, že
vyschly kaktusy v poušti...

a je to globální
to si říká zneužití

jenže všechno je smrtelný...
====================================
dynamit co chtěl rozbít skálu selhal
a začal si mě dobírat
že alespn třikrát opomíjím
hektary kolemjdoucích.
jdou kolem
a oko lem otírá
civí všude a vidí
barevnej koberec vyšívanej
dispečerkama a
unešená zeměkoule
si mě dobírá
jdi
utíkej
zrychli
přeskoč
vylez
nepodlez
a proč bych já neposlech
když vidím to ztroskotání těch lidí co znám
jimž život vycucali
plenky a botičky
zášť a marnost
jsme v tom všichni a
okolí je divný
všechno je divný
a divný je krásný
svět je krásný
já na válku spolíhám
ve stavu bojovém
jdu
utíkám
zrychluju
přeskakuju
vylejzám
nepodlejzám
a dynamit do skály
ukládám
===========================
už zase sním
až tě příště uvidím
srdce svý ti vyleju
v lásce duši omyju

zámek na rtech
mi znemožnil ti říct
jak moc bych chtěl
si v lásce hlavu mýt

nevadí, však
uvidíme se na baru
v lásce duši opiju
a pak, však víš :-)

jako předtím, teď i pak
milujem se, tisíckrát
===========================
Autor humus, 27.01.2010
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po tom čechovovi mi nepřipadá divný nic :-)

30.01.2010 22:22:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí