Příští zrození

Příští zrození

Anotace: :

Zoufale málo - máme času
jak zrnko písku - v dějinném třasu
jak zrnko popela - co ještě kouří
jak kapka ve větru - co sucho moří.

Můžem se soužit.
Můžem se přít.
Nezbývá příteli - než odejít.

Na cestu s sebou - vezmu si jen
pár hezkých vzpomínek - nějaký sen
abych si zkrátil - tu cestu vzhůru
osedlám příteli - svou noční můru.

Vezme mě do oblak - do mého světa
kde není žádný strach a láska vzkvétá
kde se jen mohu - zpytovat strachem
že příští zrození - nebude krachem.
Autor Ďábel sám, 27.01.2010
Přečteno 295x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo, Holis, hašlerka, Psavec, harmony, nejsembásník, Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé.

20.03.2024 20:23:36 | mkinka

super ST.

27.01.2010 10:33:00 | harmony

...fajn

27.01.2010 09:21:00 | WAYWARD

skvělá a dobře podaná, líbí se mi ST je zasloužený :-)

27.01.2010 07:33:00 | eroze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí