O životě

O životě

Anotace: jedna kterou jsem se rozhodl i zhudebnit...

život je jak nit,
co nevíš jak je dlouhá.
Pro někoho víc,
pro jiné zas chvíle jen pouhá.

Život je jak nit,
zpřetrhá se lehce,
neuděláš nic,
musíš vzdát se.

Život je krásný a plný
věcí co tě čeká,
život je slza co po tvé tváří stéká.
Život je radost i bolest
a teplo co tě hladí,
Život je nota tvá hudba co ti ladí.

Život,
ti pluje mezi prsty,
život,
jsou radosti a tresty.

Jako rána,
kdy nevíš kde se vzbudíš,
rána,
kterou od osudu chytíš...
Autor Kutty, 27.01.2010
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, susana načeva, enigman, nejsembásník, Žqáry, 6thSun, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy nevíš...

27.01.2010 10:04:00 | nejsembásník

Prostřední část je nejhezčí...

27.01.2010 09:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí