Neplýtvej slovem miluju

Neplýtvej slovem miluju

Pro každého neplýtvej
slovem miluju
ale zase jím nešetři
pro toho,
kdo si jej zaslouží.
Srdce vždy otvírej
jen pro ty,
kdo zůstávají s tebou
a ne hned zase běží
Lásku nabízej opatrně
a ne všem kolem
plnými hrstmi,
někdy stačí
jen troška na dlani
a pak snad víc,
jinak než se rozkoukáš,
nemáš v duši nic
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: boruvka175, Angee, Etain, lucajda89, Bíša, Dev_LATea_princess, Jiparo, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí