Oba

Oba

Anotace: "K"

Tvůj smích mě těší v kterýkoliv čas,
když pípne telefon a na druhém konci hlas
začně se šklebit, zlobit, dobírat si slova,
jak ráda bývám za to slovo "oba".

Díry se plní, ať je doba bolavá,
někdy přec jen nevěřím - to mě se přeci nestává.
A zlá přítomnost mění se v náhlou utopii,
vděčnost k oné osobě, tiše v slzách skryji.

Občas - zachvátí mě exáze,
a hledám slovník cizích slov, kdo v pocitech mých vyzná se?
Když vím, že někde v dáli hmatatelný je,
ten co za ruku mě podrží, když zle mi vážně je.

V životě - bývá vždycky někdo první,
kdo uvede do síně nové, kdo pohled na svět změní.
A ač si Tebe nezasloužím, když je špatná doba,
nikdy se těch slov nenabažím když šeptáš jen mě - oba.
Autor Analisieren, 27.01.2010
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, enigman, Jiparo, susana načeva, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí