Utopie lentilek a anarchie slova

Utopie lentilek a anarchie slova

Anotace: vztek na náledí mi uklouz

Utopie lentilek
a satenovejch šatů
za výlohou klobouků
tam na pomezí světů.

Za branou
či před ní.

Stopuju tvý vlaky.
a nasedám do taxi.
veze on mne zadarmo
prej zdám se mu tak sexy.

za polibek či dotek.
co to však je pro duši.
Ten chlápek sotva tuší.
Že tělo bez ducha je jenom slepá schránka.

kus plastu lítá vzduchem.
genocida dětí.

střílej psi na večeři

zelenej čaj

a potrat zárodečnejch nápadů
jak udělat svět svěží.

Zdám se ti snad divná.
komplimenty ráda příjmám.

v Praze v zimě.
tančí víla v bílém.

Snad nezebe jí dekolt.
Zahřeješ jí?
oh ptát se muže žená nesmí.

Usmíváš se svůdně.
Znám tě?
Ne.
a zase mizíš...

Z fotky vyčíst náladu.
V knize Stínů
číst si v osudech.
a občas přepsat stránku.

jsem bez rýmu
vadi ti to?
to je anarchie drahý

Anarchie slova.
Autor urcite.me.neznas, 27.01.2010
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí