Býčí skála

Býčí skála

Anotace: ................

Tolik jsem toužil
opět tě vidět
pohlédnout ti do tvých
krásných očí

Tvá povaha
vzpurného býka
mně v tom však brání
poznat tě více

na mostě sleduješ vlaky
které mizí v tunelech

jsi ohromná skála
kterou nikdy nedobiju

odlož na chvíli svou masku
nech proletět
vílu ukrytou za tvým uchem….
Autor Vlk v rouše, 27.01.2010
Přečteno 302x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, Cassée Moteur, Bíša, Sýkorka07, Markéta Hl., Laivindia, Psavec, hašlerka, enigman, j.c., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..každou skálu jde zdolat,
... trpělivostí
***
Jiří senior

28.01.2010 09:53:00 | j.c.

nezbývá ti asi jiné, než prvně skrotit býka (nebo draka)

28.01.2010 01:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí