Pohlazení

Pohlazení

Anotace: Kolik tváří má vlastně pohlazení?

Sbírka: Pláč andělů

Pohlazení – ten konejšivě něžný akt soucitu ,
pohlazení – ten letmý dotek horkých letních lásek,
pohlazení – ten gejzír tužeb skrytých na dně slz,
pohlazení – to chladně plíživé břemeno rozloučení,
pohlazení – ta žádost o vykoupení se a smazání smrtelného hříchu ,
pohlazení – ta prosba o odpuštění a usmíření se,
pohlazení – to znamení věčné pokory a očekávání
tam na březích Charónu ,
pohlazení - světélko nehasnoucí naděje a víry
tam v temných hlubinách zapomnění …
Autor Ladaro, 28.01.2010
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé pohlazení
je k nezaplacení...St.

28.01.2010 13:57:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí