ŽIJEŠ JENOM JEDNOU

ŽIJEŠ JENOM JEDNOU

Anotace: PROČ MÍT NĚJAKÝ STAROSTI

Zabejváš se blbostma
Pro tebe to bude tma
Do prdele uz to neřež
Že nerezne třeba nerez

Užívej si přítomnosti
Naplno žij do sytosti
Uvolni se a žij blaze
Proč bys bydlel blbe v praze

Neřez tyhle pičoviny
Vždyť sou to jen kokotiny
Co ti život jenom tíží
Řešíš každou blbou krizi

Jenže to je jen nesmysl
co napadnul tvojí mysl
ať už droga nebo holka
žádná z nich se neokouká
Autor ostuda lidstva, 28.01.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí