jinej

jinej

Anotace: hold sem asi jinej

Mám svojí cestu
neměním směr
jeden proti stu
v kalhotech qer

já vejvám vždycky
na cestě sám
na další krysy
pozor si dám

svojí naturu
vražednou mám
každej noc v baru
mám noční flám

každej den piju
a občas spím
takhle já žiju
mám sací tým
Autor ostuda lidstva, 28.01.2010
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí