Bola si tam

Bola si tam

Anotace: ...

Sbírka: Cesta Ulicou

Bol som si istý,
že ťa počujem.
Keď sa môj svet rúcal.

Na mieste kde sa musíme vrátiť,
v oceáne, ktorý som nikdy nevidel.
Bola si tam.

Stále sa čudujem,
že som sám.
Prišiel čas na spoznávanie nových vecí.
Cez denné svetlo môžem vidieť tvoju tvár.
Teraz moje srdce našlo pokoj
lebo vie, že bola si tam.
Autor larissa, 28.01.2010
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí