Smrt žehem

Smrt žehem

Anotace: :(

Praskají v krbu truchlící třísky
oheň svou kořist polyká
v dřevu se spalují zažloutlé lístky
cítím jak tiše zavzlyká.

Oheň si chroupe dřevěné suky
vytváří teplo domova
míza tu stéká jak krev z mé ruky
stříbřitě tenká snad z olova.

Bělostná kůra nádherné břízy
pomalu chytá jak prach
slzy se nedočkám v podobě mízy
cítím jen teplo a strach.

Každý je jednou skolen
hozen do rudých plamenů
srdce už utichlo bolem
je konec radosti v krajině snů.

Začlo se kácet v mém lese
z mých semen klíčí už kmeny
smrtka už s pilou se nese
slábnou už moje kořeny.

Zbyla jen paseka s pařezy
světlo a zvětralý pach
všechny ty svoje zářezy
nechal jsem na marách.
Autor Ďábel sám, 28.01.2010
Přečteno 235x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Holis, Danushka, Bíša, isisleo, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí