Chirurgové

Chirurgové

Anotace: o "tom"

Hrdlo jak žlab stažené,
pod oponou chmýří z much.
Oči strach vzdávají a srdce, jak kladivo železné.
Komár do něj kouše.
Z pozice vášek, hrad obrovský.
Tajemné louky nad obzorem,
peklo pod nimi, stahuje se.
Jak mořské panny čekají na lidskost,
na bídu z ní....
Plíživá dekadence, motýli v ní,
padají jim křídla a hlavy praskají do tmy.
Chirurgové!
Zachraňte je?!
Autor Mrtvý květ, 28.01.2010
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Radek.oslov.Šafárik, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé oblíbené slovo... dekadence. :)))

05.02.2010 21:09:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí