Peklo

Peklo

Anotace: Už to není jenom ráj, Andělé mě proklínaj!

Hlava se mi točí
nedokáži vnímat.
Chci na všechno zapomenout
zpátky se nedívat.

Mé srdce se mění
stává se z něj led.
Minuta i hodina
má sto světelných let.

Třesou se mi ruce
po celém těle mě mrazí.
Prosím, ušetřete mě
vy mizerní vrazy.

Už nechci temnotu
co pohltí mě navždy.
Jednou nastane ta chvíle,
chvíle kruté prohry.

Peklo mou duši přijde
mé Já náhle vzplane.
Zbyde ze mě troska
ta co všechny klame.

Všechny oklame,
ne však sama sebe.
Můžu ještě věřit
v to překrásné nebe???

Ano, věřit mohu
ne však v nebe, ale v tebe
v tu nádhenou Lásku
co do náručí mě veme!
Autor Bereniké, 28.01.2010
Přečteno 255x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Holis, Bíša, Květka Š., stravla, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

03.11.2010 13:24:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí