Chvilkový pocit.

Chvilkový pocit.

Anotace: **

Být obehnán velkou zdí.
Žít sám být bez lidí.
Myslíte si, že o tom nikdo sní?
Ne nesní, protože pak nic kolem sebe nevidí.

Otevři bránu a pohled pravdě do očí,
to kolem tebe čas vesele plyne.
Párkrát se země kolem osy otočí.
Král co držel tě, ať radši zhyne.

Myšlenka nového se dere z nitra tvého.
ty procitneš a zbavíš se otěží.
Ač možná držen si byl do roku stého.
Tím že si povstal tvá odvaha nad vším zvítězí.
Autor snupicek, 28.01.2010
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: carodejka, Holis, Bíša, Psavec, hašlerka, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí