KAMARÁDE

KAMARÁDE

Anotace: .

Dívku jež se tohle týká
raději bych neznala
Však skutek ten se těžko schová
Kdo ta mrcha je? No já..

Takhle by zněl vzkaz jen pro něj
snad lítost z něho posrší
Možná mu ho zkusím poslat
jenže co tím sakra vyřeším!

Známe se už od pravěku
životů našich, odmala
Lítali spolu věčně venku
tolik jsem mu rozuměla
tolik jsem se nasmála..

On chápal moje vnitřní zmatky
..jsme si tolik podobní..
Výlety mimo svět a zpátky
..má to co žádní jiní..

Nazí
tančili
koupali se
kouřili
a někdy se..
líbali

Přerostlo mi přes hlavu
kamarádství naše
Vnímala jsem za zradu
být semnou je pro něj klišé!!

Nebral lásku moji vážně
říkal: "nechme tomu čas"
Chovali se k sobě vlažně,
zmizelo to krásný v nás

Pláč mě děsil tolik nocí!
Jak pro něj jsem se trápila!
Chvilku s ním.. ó ta bolest v srdci
"Asi jsem ho ztratila."

A pak TOHO jsem poznala
jež rozptýlil a pomohl mi
já celá se mu odevzdala
a brzy jsme byli sví.

Tolik lásky on mi dává
a já byla málem šťastná...

A teď čtu si SMSky
jak to kluka hrozně mrzí
Mohlo by to být zas hezký!
"Nechme to být" říkám
a zas
tolik
jsou
si
cizí..

Že prý já jsem ledová
a hrdě rychle šla dál
Nečekala trpělivá
a to nikdo nečekal...


Dívku jež se tohle týká
raději bych neznala
Udělala chybu holka?
Mrcha? Když se takhle vzdala?

Citů kolotoč
nejistotu všichni máme
Není to jak dřív

PROČ?

Snad
Třeba
zas někdy se potkáme..
KAMARÁDE
Autor Thesssinka, 28.01.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, ilona, susana načeva, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Terez...:)...parádička...
,...připomíná mi to děsně léto....takový nějaký vzpomínky a zpjatí v tom mám =D...:)

02.02.2010 21:41:00 | Sarishka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí