Dej mi pár…

Dej mi pár…

Anotace: Tenhle textík prezentují holky z blovického Přeletu MS jako docela pěknou písničku(Porta 2009)

Dej mi pár polibků,
neřeknu fuj.
Tvoje rty rozdráždí
nervový systém můj.
Duši mou připraví
na další děj.
Láska je, miláčku,
velký čaroděj.
Tak dej mi pár ponožek,
neřeknu fuj.
Já ti je přeperu,
ač smrdí jak hnůj.
Za těch pár hubiček
jen mi je dej.
Láska je miláčku
velký čaroděj.
Autor Vjeršotepec, 29.01.2010
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí