Bílek

Bílek

Anotace: Znáte to, každý je občas na měkko

Jsem vajíčko na měkko, jsem žlutá jako slunce, žlutá jak stará mince. Bíla jsem tak čistá, zda-li bude můj není jistá.Jedna minuta do měkka někdy stačí, když potkáš člověka co do hlavy tlačí.Pět minut na tvrdo bylo by lepší, život by byl hnedka mnohem víc sladší.Bílá jak albín kos, bíla jak někdy tvůj nos.
Než-li přejde noc budu už moc.Budu moct?Ta ctnost, ctnost-minulost!Bílá,bílá, bílá.Odvaha,hrdost,žíla, ta co chci malovat, ta kterou tajně můžu si milovat.Veršuji do noci, veršuji dlouho ach ty mrcho věčná touho.Bílá je barva mích,tvých,našich dnů.Krásných nekončících snů.Jsem vajíčko na měkko, ale Terezko tobě se zastesklo koko.
Autor hron23, 29.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí