Carmen

Carmen

Anotace: divadlo...

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Ve spěchu padá déšť
Hromadí se v opeře
Nechám se nést
Divadelní dveře

Obří lustr halí
Jiskřičky touhy
Ten voják ve smokingu
Okamžiky vzpoury

Děti oblékly rudou
Cikánské veselí
Protkává úsměv
Vzduch se tetelí

Zelená koketnost
Hloubí výšku pohledů
Kočovný život
Tančí v nejistotě

Zpívá na rozloučenou
Hrdý toreador
Myšlenky se ženou
Emocí divokých koní

Francouzská euforie
S noblesou vzhlížej
Hledej Carmen
Nezavírej

Ztrestej mě, to já ji zabil!
Padá mocnost pocitů
Zjevil se ti anděl
Sečkej až procitnu

Má Carmen,
To já tě zabil,
Dlím ti po boku
Rok po roku

Krutý trest tě stíhá
Krajina se míhá
Srdce se ti sevře
Stačí chvilka
Zavřít dveře
Autor Kalypso, 29.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí