Letokruhy

Letokruhy

Anotace: štěstí nechodí samo.. máme ho napsané na zápěstí.

Sbírka: Naděje

Znám tvůj výraz
když nakrčíš své čelo
a povytáhneš obočí,
když si myslíš,
že jen podle tebe
by se všechno dělat mělo,
že kvůli tobě se všichni otočí,
když si myslíš,
že kvůli tobě
si každý na zadek hned sedne
v noci jako ve dne
když myslíš,
že všechno půjde podle tebe
..
Znám tvůj úsměv
ten záblesk ironie
který z něj pořád prosvítá
tvůj nakrčený nosík
když se někdo
ze svých povinností vysvléká...
tvé zaťaté pěsti
když věříš
že střepy nosí štěstí
a pak zjistíš
že je to vlastně jedno...
...
protože štěstí
se zapisuje
v letokruzích
na zapěstí
...
Autor TedelyBear, 29.01.2010
Přečteno 340x
Tipy 13
Poslední tipující: angelicek, Mbonita, hašlerka, Psavec, efeeez, labuť, zelená víla, Květka Š., 4LJFilip, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavé

01.02.2010 20:44:00 | angelicek

To jsem nevěděla - pěkné.

29.01.2010 21:12:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí