Drzá myšlenka

Drzá myšlenka

Anotace: ..

Sbírka: Kluzká láska

Ztrácím cit

Po tváři proudí krev
a nebo slza?

Myšlenka na tebe
je jaksi drzá

Letí si do nebe
do mého srdce mraků
jakoby vystřelená
z největšího praku

Bez jištění
zraněná a postřelená
celá a přec
na kusy

Jaké to pokušení
až jí někdo
o k u s í

Spolknu jí
ale ne do pusy
trochu srdcem
a trochu
celým tělem

S pocitem
'mozek leptán jedem'
jazyk brousím kudlou

A dlaně rudnou

Pokusím se
dýchat vůni
utápět se v lázni myšlenek

Nedoufat
ukázat navenek
jak umím plavat
v srdci tvém

Tak díky drzé myšlence
osudy propletem..
Autor Lioness, 29.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, hypertenze, Zefi, enigman, Holis, hašlerka, Květka Š., labuť, rezina, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DrzoST se někdy fakt vyplácí!:-)

01.02.2010 23:00:00 | Zefi

pro myšlená...

31.01.2010 23:44:00 | enigman

super!!!

30.01.2010 10:20:00 | xoxoxo

Něžně drzá

30.01.2010 07:38:00 | rezina

Jen se v tom srdci neutop.

30.01.2010 00:28:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí