Skutečné sny

Skutečné sny

Anotace: ..jen kdyby mě nechaly spát.

Po střípkách ze snových stínů
skládám budoucnosti tóny.
Šepot křídel netopýrů,
co se stane mi poví.

Po pěšině do krajin,
kde nemožné se stává možným.
Kde stvůry zlé tě spoutají,
či stáváš se volným.

V té krajině každou nocí
pozorovatelem němým.
Děsivý a zvláštní pocit,
však přesto si ho cením.

Před závoji budoucnosti,
odkrývá se další den.
Slet mnohých malých událostí.
Ve skutečnost se mění sen.
Autor Sýkorka07, 29.01.2010
Přečteno 284x
Tipy 29
Poslední tipující: 5thelement, hypertenze, strašidýlko-střapatý, enigman, Holis, Vlk v rouše, Bíša, Mbonita, hašlerka, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probudit se...

31.01.2010 23:47:00 | enigman

ve snu psát básně.. zapamatovat si je.. ach, jak po tom toužím

30.01.2010 14:05:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí