Přístav

Přístav

Anotace: bez anotace

A dívka nad ránem stála
a slz byl již celý přístav
však bez lodí jen jediná
bez plachet a bez osádky
brázdila břehy

v tom ukápl poslední
střípek beznaděje
z oka tak bezedného
a nad nocí se objevilo
tak vytoužené slunce

Rozzářilo oblohu
a všechny duše pookřály
a smály se na celé kolo
všechny květiny rozkvetly
a dívka konečně opustila tělo



A když se noci hlídač
zastavil se slovy
toť nádherný přístav
pro všechny lovestory
Autor rozkap, 30.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji =)

30.01.2010 19:36:00 | rozkap

Moc pěkně se mi četlo:-)Paráda,básníku!

30.01.2010 13:41:00 | susana načeva

Smutkem prodýchnutá báseň

30.01.2010 05:47:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí