Výpload mé zprasené duše

Výpload mé zprasené duše

Anotace: ......

nemám žádné sny
a vůbec žádné vize
žiju přítomností ryze
minulost mě nezajíma
buducnost tu neřeším
s flašku rumu tu hřeším
alkoholik sem a
vůbec se nestydím
za to že piju jo prostě piju
a na ulici tu někdy shniju
tobě to vadí mě vůbec
to bude tím že ty si trubec
já našel sem svou cestu
cestu životem kde se netrápím
všechny svoje porblémy v alkoholu utápím
lidem okolo to vadí
některé dívky to svádí
někoho to do rozpaků uvadí
ale já sem stále chladný
chladný jak studenné pivo
co právě vytáhnul sem z lednice
pivo po kterým bude dobrá opice
nedám si jedno nedám si dvě
dám si jich deset možná i více
a tak vyhulím ty svoje plíce
že si kurvím zdraví
komu to tu vadí
mě vůbec žiju jen jednou
nejlépe se chlastá jenom ve dvou
já a flaška co víc přát
než flašku rumu na prsou hřát
možná občas ke mě zavíta mary
moje kamarrádka na problémy
co vyřeší každý problém když se naskytne
tak proč bych jí měl říkat mary ne
mary ta mě baví pusiluje psychické zdraví
a že sem fetak co hulí denně
možná tak u lidí klesám na cenně
ale u sebe sem furt stejný
a zůstanu hulení věrný
pomáhá mi žít pomáhá mi fungovat
pomáha mi chladnou hlavu si uchovat
Autor ostuda lidstva, 30.01.2010
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí