Věci nenapsané

Věci nenapsané

Anotace: Ze všech andělů právě ty jsi nejkrásnější vždy když oči tvý se začnou smát ze...

Ze všech andělů právě ty jsi nejkrásnější
vždy když oči tvý se začnou smát
ze všech andělů právě ty jsi nejvzácnější
vzácný je tvůj dar lásku dát

Stromy procitly a mluví lidskou řečí
o tom jak hluboká je láska tvá
teď náhle jsi víc můj nežli něčí
sny o naší lásce noční peřina přikrývá

Hledala jsem lásku unavená z posledního dechu
až zastavil mne klidný hlas
přehlídla jsem lásku v tom mém věčném spěchu
hned ztratila se ve tmě ze tvých řas

Sama sobě slastně závidím
tvou lásku tvé doteky polibky vášnivé
když říkáš mi to co já teď už vím
tvé laskavé srdce teď že už je mé

Krásně říkáš mi nemusíš se bát
už nikdy nemusíš se bát a ani plakat
vždyť já vážně vážně mám tě rád
nechci tě jen slovy tlachat

Jsi láska má nezkažená krásná čistá
stříbrem ani zalatem nejsi k nahrazení
ty jsi můj pravý tím jsem si jistá
od tebe dostávám ta nejkrásnější pohlazení

Jak jen dřív jsme se to k sobě chovali
já byla chladná ty nedal jsi nic znát
jen málo se na sebe usmáli
já měla i tak poznat že máš mě rád

Možná jsem často klopýtala a dělala chyby
teď jsem si však konečně něčím jistá
nezbývá už nic co mi chybí
v srdci mém jsou zaplněna všechna místa

Moje lásko chci ti toho říci mnoho
jen nevím kde začít a kde zkončit mám
chci si tebou zaplnit dny všechny do jednoho
klidně všeho času se pro tebe vzdám

Jsi můj anděl co plní má přání
anděl můj co zná i můj hřích
jsi láska má co mě stále chrání
před světem před bolestí z ostatních

Díky má lásko za stárost tvou
děkuji za vše o čem ani nevíš že dáváš
děkuji že jsi mou jistou
děkuji že mě v mé věčné tmě hledáš

Jsi pro mě tím nejkrásnějším důvodem k životu
pro tebe stojí za to žít
je krásné když člověk pro tebe je tu
společný sen můžete snít

Nakonec jen stručný popis básně
zkrácený v jené větě
je mi s tebou neskutečně krásně
ve dvou slovech miluji tě


"Doplněno po letech"....
- za oponou zavřených víček si pouštím film, co jsme v něm zůstali stejní a vím, že už ho v životě neuvidím...

-Odpusť...
Autor ďábel strážný, 30.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí