Smutek a radost

Smutek a radost

Anotace: ...

Žít jenom ze smutku se nedá,
i smutek si svou radost hledá.
Ze smutku požitek nikdo nemá mít,
vždyť přece takhle nedá se vůbec žít.
Ať je to smutek ostatních, nebo Tvůj,
ty porazit se jím nedej a za Tvými přáteli vždycky stůj.
Říká se přej a bude Ti přáno,
já věřím tomu,že je tak dáno.
Autor little_angel, 30.01.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí