Dětství

Dětství

Anotace: taková menší blbůstka :-D

Dívám se z oken autobusu na bílý sníh,
na děti, které jezdí na saních.
Říkám si,že dospělá jsem už,
však dětskou radost užívat si může třeba i dospělý muž.
Tak vystoupím a jdu v oteplovačkách cestou dál,
boby táhnu za sebou,
i kdyby se mi někdo smál,
budu se těšit až z kopečka vyjedou.
Autor little_angel, 31.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí