Jen alkohol, cigareta, děvka a trumf poslední...

Jen alkohol, cigareta, děvka a trumf poslední...

Anotace: Život plný požítků, které jen zkratí cestu ke konci...........

Jen sny marné a litry alkoholu
Čarují mi o něco lepší svět
A já vím, že jistě mířím dolů
Já nenavrátím se nikydy zpět

Jen naděje marné a z cigarety dým
Stoupají k nebi narozdíl od mé duše
Já však padám dolů díky hříchům mým
A svědomí už vyčinit mi rychle kluše

Jen myšlenky marné a děvka s bičem
Dělají mi společnost za úsvitu
Ničí mně spolu s mou zlobou a chtíčem
A útápí mně do beznadějných pocitů

Jen smrt marná a červená sedma na stole
Ukazují že to byl muj trumf poslední
Směju se i když vím, že Cháron čeká na mole
A chrapotem mi jen řekne nasedni!!!!!
Autor Isosthenes, 31.01.2010
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, Zorenka Ježková, whiolet, Zpátky, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutný příběh pěkně napsaný...

20.05.2010 10:07:00 | Házté

je to moc pěkné!

20.05.2010 00:40:00 | Zorenka Ježková

...jen esli máš minci zlatou ...

31.01.2010 05:05:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí