Povím ti pohádku

Povím ti pohádku

Anotace: Věnováno bratru Markovi

Povím ti pohádku
o maličkém děťátku,
co nechtělo večer spát.

Přišel pro něj sladký sen,
do říše své na chvíli jen
pustil jej si hrát.

Na oční víčka hvězdný prach
a na tvářičky krve nach
usadit se bylo znát.

Na čelíčko pusu z lásky
dávam ti, když hladím vlásky.
Je den, čas vstát.

Otevři očka andělíčku,
snům vrátka přivři na petličku,
než večer znovu půjdeš spát.

A ve dne dál již nesmíš snít.
Autor NorahQ, 31.01.2010
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí