Vánoční

Vánoční

Anotace: brzy

Do ticha šeptám
po větru posílám
vyznání, rozhřešení
třesoucí se duše

suchými rty špitám světu
nehledě Bohu do očí
prosím o odpuštění
v tom tichém čase vánočním

utrpení pod větvemi stromku
dětskou bolest z nepochopení
prožívám dnes znovu
čekám až mi pošle znamení

bez dechu a čekající
prosím plamen bílých svící
ať mě pošle k Bohu blíž
ať mně Boha ukáže

NEVĚŘÍM
Autor Lasska, 07.12.2005
Přečteno 1221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi nikdo nc nevzkáže?

08.12.2005 11:41:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí