Rýmovaná babeta sériových maníků

Rýmovaná babeta sériových maníků

Anotace: kačer

Sbírka: Z mládí

Ty pavučiny srdceryvných veršů lyriků z nudy
Se slovy často ze slovníku vytrženými
(jako trs borůvek)
Spřádá móda dnes své básně.
Pak s patosem obřadním
s břichem přecpaným
úšklebkem snovým
inhaluje reakce
pilujíc tiše
milostné vzdechy

Pod okapy
U zdí starých domů
V popadané omítce
Hledal jsem syrové vyznání
do vyčerpání studu.
S nejistou představou
a nadšenou únavou
šestnáctiletého
vzdoroval nabídce pudu


PS: Babeta zpívá taky pravidelně a neříká se jí básník

Autor Vlčák z hor, 31.01.2010
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Dota Slunská, Labanda, humus, zvířenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj ta emo druhá a lovestory třetí sloka mi tam dělají psinec

08.02.2010 01:25:00 | Vlčák z hor

zupa tip za první sloku

08.02.2010 01:02:00 | humus

...kdo by nechtěl pohádku...

01.02.2010 22:30:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí