life's not dead

life's not dead

Anotace: 31012010

divoké mládí
divoké všechno
mejdan
prázdný flašky
přehršle nálad
spánek
touha nespat už nikdy
koukat na hvězdy
touha zmizet
tam i tam
kam se nesmí
zmizím
objevím
papír si vezmu sebou

zmizením se objevím
a pomiluju
a pochčiju
tanec
měsíční svitky
šeptaje vrátky
rozsviť a
nebo ne
stejně se jednou
objevíme
a zmizíme zas
s nevědomím
jak umřít

jsem neklidnej
jako oheň zápalky
nehýbá se
a ničí
dřevěný srdce
ze kterýho šlehá
divoké stáří
divoké všechno
vystoupám schody
a dám si
ještě jedno
Autor humus, 31.01.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mam rad dobre vlozeny sprosty slova, ale pochčiju se mi do tyhle basne nehodi i kdyz je to tvuj styl jak tak koukam:-)jinak celkem good

31.01.2010 21:19:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí