První láska

První láska

Anotace: kde je jí konec?...

Šatičky s krajkou
klobouk ze slámy.
Pohled šibalky
pohyby dámy.

Ruce kroužkem spojeny
při procházce parkem.
Ona bonbón žmoulá
on rohlík s párkem.

Do očí modravých
denně se díval.
S jejím úsměvem
každou noc usínal.

Udělal by cokoliv
pro ty vlásky blond.
Svět chránit chtěl
jako agent 007 Bond.

Hry společně sehrané
jejich život krátí.
Rodiče na to nedbají
už za rok se mu ztratí.

Omámen krásou ducha
nabídnul jí dárek.
Nosík však ohrnula
nechce okousaný párek.

Měla ho moc ráda
to teď už taky vím.
Přesvědčila mě slova :
,,Vlať mi tu bábovictu nebo tě plaštím…“
Autor Modrý Adept, 07.12.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé

15.10.2006 12:50:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí