Jsi zhůru národe?

Jsi zhůru národe?

Anotace: Probudit a hrabat!!!

Visí tu krápník visí
ve výšce střechy čísi
zima se nechce vzdát ani na chviličku
jsem smutná neb toužím jen po letním tričku
snívám o krásném dnu kdy jitro trávu rosí
nenosím sněhule a zpívají o tom kosi
toužím po krásném čistém chodníku
kde není sůl a nenosí psi vločky v kožichu
visí tu krápník visí
ve výšce střechy čísi
zima se nechce vzdát ani na chviličku
je -15 opět si natáhnu rukavičku
Autor jaroslava anna, 31.01.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co se stane až se probudí,
to stejně nikdo nevidí...ST

07.02.2010 17:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí