Blesk z čistého nebe

Blesk z čistého nebe

Anotace: Empatie není moje silná stránka

Miluješ co mít nemůžeš.
O víru sám sebe okrádáš.
Přeješ si štěstí.
Jí ho přeješ víc

Bolí to?
Přebolí!

Hlavně at se to snad nikdy nedoví.
Zranitelnost.
Srdce odkryješ.
Sám sebe jí nabídneš.
Leda ve snu.

Bojíš se ztráty.
Bojíš se o ni.

Že snad zklameš

Ze světa utíkáš.
unikáš.
Spárům složitosti pravidel.
Ze dne na den přespáváš mělce.
Ve snu pak umíráš.
Probouzíš v sobě skrytého umělce.
Jehož životní obraz hýří barvami
jež nikdo nezná.
O nihž se leckdo nedoví.

Říkám ti.
Bratře.
Srdcem se veď.
Ptám se tě.
Paletu barev
pujčíš mi teď?
HNED?
Autor urcite.me.neznas, 31.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: Šerák, voedor, ilona, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, enigman, Akura, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní, že si snad v každé tvé části tvorby najdu i kousek sebe sama...

06.10.2010 22:21:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí