Christmas

Christmas

Anotace: našel sem tu jednu co sem napsal o Vánocích

PŘÍCHAZÍ TA DOBA
NEVYHRÁVÁ ZLOBA
TOT VANOČNÍ SVÁTKY
DÁVAJÍ SE DÁRKY

VŠICHI SE MÁJ RÁDI
všichi sou kamarádi
štástný svátky přejouu
okolo se smějou

happy funny christmas
happy funny christ

přejou zdraví štěstí¨
nedaj žádný pěstí
ikdyž by to chtěli
na to se tak chvěli

však je tu přetvárka
a všude nadsázka
kvůli týhle póze
svět je jako v doze

happy fucker christmas
happy fucker christ
Autor ostuda lidstva, 01.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí