Vlk samotář

Vlk samotář

Anotace: ...

Sbírka: Třesky plesky

Často mívám strach
když holka samota
jak úkladný vrah
nezaklepe na dveře
a překročí můj práh

Nač propadal bych panice?
Vlk samotář už pár let jsem
máš tu na přezutí střevíce
tak vítej v království mém

Moje němá přítelkyně
usedni k mému stolu
najdem pravdu ve víně
do rána opijem se spolu

Poslechneme kouzlo mlčení
ráj ticha navštívíme hlavní bránou
a až ráno slunce zuby vycení
neřeknu sbohem, ale na shledanou
Autor Matty09, 01.02.2010
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, Holis, Kapka, Psavec, Zefi, susana načeva, Sidonie89, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí