Klerenc a Marcel

Klerenc a Marcel

Anotace: Vídám je skoro každé ráno cestou do práce Vybral jsem jim tyto jména,snad se nebudou zlobit

Klerenc a Marcel
dva staří braši
Dávno chuť přešla je
na vtipnou kaši
Nebo ji spíš zapomněli.

Postýlka z papíru
zní jako z pohádky
kde není loupežník
kde nejsou šarvátky
Na pohádky taky zapomněli

Oči chtěj vyprávět
příběhy bolavé
Hluché však stádo je
třebaže stohlavé
Uhýbají pohledem

Na spánek čekají
zima ho však dnes nevpouští
jen duši jim zahřívá
horký sen o poušti
Jsou jako popel a voda
Autor older, 07.12.2005
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to takové tajemné a hmatatelné zároveň. moc pěkné

07.12.2005 19:46:00 | Nausika

Ta je ještě na papíře Zuzanko Zimní

07.12.2005 18:55:00 | older

Tak tady je určitá aura tajemna, představující anonymitu obou mužů.. zajímavé

07.12.2005 18:01:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí