KDYŽ

KDYŽ

Anotace: Jen taková úvaha

Když rozbiješ vázu,
zůstanou po ní jen střepy.

Když nezaleješ květinu,
bez vody uvadne ti.

Když do dlaní chytíš štěstí,
většinou odlétne ti.

Když rozbije se přátelství,
možná se jednou slepí.

Když podvede tě milý,
v hlavě zůstane ti smetí.

Když rozbije se manželství,
zůstanou po něm vaše děti.
Autor Bizkittka, 01.02.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo,tak to v životě chodí...

01.02.2010 10:25:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí