Přátelé

Přátelé

Anotace: Tak jak jsem napsala tuhle báseň, tak vnímám ty, o kterých píšu.

Přátelé

Na cestě životem
Spoustu přátel jsem já poznala.
Jsou mým štěstím, zázrakem,
Za Ně bych já dýchala!

Oni jsou má rodina,
Co životem mě provází.
Z nichž pro mě většina
Nevyčíslitelnou cenu má.

Do ohně bych za ně ruku dala,
Vždycky bych já přísahala,
Že oni jsou to nejlepší, co znám,
Protože je strašně ráda mám!
Autor Ta jiná, 01.02.2010
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ilona, lexus, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí