epilog pro muže

epilog pro muže

Anotace: smůla pro chlapa

přitahují mě nevinné slečny
ale i dračice
když přede mnou klečí kouříce
kouří olizují slintaj a sajou
nejspíše si asi na vysavač hrajou
na vysavač s vysokou vlhkostí
jelikož do nich zajíždím s lehkostí
pořád jen dovnitř tam a zpět
tohle je prostě kurva krásnej svět
svět plnej něhy a rozkoše
použitá guma patří do koše
ale proč gumu používat
pak si to nemůžeš tak užívat
však důležitá je když slečna nebere prášky
a ty její kundičce postříkáš vlásky
protože stačí jenom jedna kapka
a rázem se člověka stává taťka
míti děcko znamená závazek
nastahovat už jiný slečně podvazek
mít pořád a pořád jen a jen jednu
a za dům mít z betonu bednu
každý ráno se pak zvednu
at už v červnu a nebo v lednu
a vidím pořád jen a jen tu stejnou
tohle je ten nudnej svět ve dvou
jenom já a ještě ona
a za hcvíli se svatba koná
s tím přichází života konec
a já řikám jakej sem byl borec
když měl sem svojí volnost
volnost co podporuje lenost
lenost nic nedělat sedět a čumět
čumět do blba chtě bych zas umět
a né být manželem co je jak loutka
co sám sebe pak ptá kde je má hloubka
a kam mi podstatata má asi zmizela
potom co si jeden krásnej večer užila
však pozor sem nedával
pak strašně sem nadával
proč já sem jí napustil
sex se šprckou já nezkusil
mohl sem si žít krásně a blaze
za svojí blbost ted zaplatím draze
nemůže býti snad hůř
když nemůžeš na potkání říct holka kuř
Autor ostuda lidstva, 01.02.2010
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, susana načeva, 6thSun, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí