Dospělejší

Dospělejší

Anotace: Utíká...

Mé pocity se střídají jeden za druhým,
jen stále přemýšlím,co za těch patnáct let vím.
Má duše stále hledá,
hledá sama sebe.
Možná,že věří,že prohlédne i nebe.

Mé pocity se sobě cizí,
nápady mi dosti mizí.
Upadá vše do pradávna,
někde,kde mi už neni cesta známá.

Utíká vše jako voda,
možná je těch slov i škoda.
Uniká každičká chvíle,
přesto se svět tváří mile.

Blížím se pomalu k dospělosti,
ze slečny se stává žena.
musím znát pravidla cudnosti,
pro život je jich třeba.

V mých rukou je citít chlad a strach,
vše,co znám,se mění v prach.
Dostávám se do stádia zapomnění,
přec doufájíce,že bude konec snění.
Autor Dušekteráztroskotává, 01.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí