PROCHÁZKA

PROCHÁZKA

Anotace: Procházka přírodou.....

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

Procházela jsem se po venku,
byla jsem tu sama,
přiška jsem na pěknou pěšinku,
lemovanou břízana.

Ptáčci kolem zpívali,
lehký větřík vál.
Stromy na mě kývaly,
co byly v lese opodál.

K lesu zamířily kroky moje,
co jen se mi může stát?
na paloučku,co zvířátek tu je,
o tom si můžu nechat zdát.

Začalo se venku stmívat,
náhle byla tma jen
začala jsem se dívat,
jak honem z lesa ven.
Autor Bomejka, 01.02.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí