Láska

Láska

Anotace: ...

Prach padá na Tvůj vyhaslý úsměv.
Zuby se mení v písek,
hrdlo se propadává.
Nechce pustit duši ven.
Jen ať si tam shnije!
V hnoji. V krvi. V těle.
Smyčec jemně přejíždí po strunách.
Autor Mrtvý květ, 01.02.2010
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí